Cursus Padel Volwassenen

Via TODO Sport kan je je aanmelden voor een Cursus Padel bij TOGB Tennis & Padel. Deze wordt in 3 blokken per jaar gegeven. Voor ieder blok moet je je opnieuw aanmelden. De mogelijkheden en de prijzen vind je hieronder evenals het formulier per blok waarmee je je kan inschrijven. Bij een cursus krijg je gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep. Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je bijvoorbeeld zelf al een groep samengesteld of heb je een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden. We gaan er vanuit dat je zelf in het bezit bent van een padelracket, voor de ballen en andere materialen zorgen wij.

Bij de informatietabel per cursus vindt je een link naar het formulier waarmee je de aanmelding voor dat blok kan voltooien. Wij nemen na ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Inschrijven voor een blok en een bepaalde dag en tijd is altijd onder voorbehoud. Leerlingen die reeds een cursus volgen hebben voorrang op de inschrijving van een volgend blok. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van een blok ontvang je de eventuele definitieve bevestiging.

Om les te mogen volgen bij TODO Sport moet je wel lid worden van TOGB. Dit kan door middel van het Leslidmaatschap (éénmalige bijdrage per jaar maar geen mogelijkheid om vrij te spelen of om aan evenementen mee te doen), het daglidmaatschap waarmee je ook van maandag t/m vrijdag mag vrij spelen van 8.00 – 18.00 uur en in het weekend van 13.00 – 22.00 uur) of een regulier lidmaatschap. Het is op dit moment nog niet mogelijk om je voor een regulier lidmaatschap aan te melden (wachtlijst). Meer informatie hierover vindt op je op de website van TOGB Tennis & Padel

(Let op, onze mail met afzender info@todosport.nl wil nog weleens in de spamfilter terecht komen. Dus accepteer dit mailadres als veilig e-mailadres en controleer regelmatig uw spambox.)


Zoals de planning er nu uitziet worden de nieuwe 3 banen in de 3e of 4e week van oktober opgeleverd. Daarom hebben we nu de mogelijkheid om je aan te melden voor de verkorte najaarscursus. We verwerken de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst. Binnenkort stellen wij u onze nieuwe padelleraar voor.

Blok 3a Najaarscursus 2023 (onder voorbehoud) vanaf 23 oktober t/m 21 december
Gedurende de aangegeven periode worden er minimaal 6 lessen gegeven. Klik hier om je aan te melden.

PersonenTijd per lesAantal lessenPrijs p.p.
160 min6€ 360,=
260 min6€ 180,=
360 min6€ 120,=
460 min6€ 90,=