Cursus Padel Volwassenen

Via TODO Sport kan je je aanmelden voor een Cursus Padel bij TOGB Tennis & Padel. Deze wordt in 3 blokken per jaar gegeven, te weten Winter, Zomer en Najaar. Voor ieder blok moet je je opnieuw aanmelden. De mogelijkheden en de prijzen vind je hieronder evenals het formulier per blok waarmee je je kan inschrijven. Bij een cursus krijg je gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep. Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je bijvoorbeeld zelf al een groep samengesteld of heb je een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden. We gaan er vanuit dat je zelf in het bezit bent van een padelracket, voor de ballen en andere materialen zorgen wij.

Aan het einde van deze pagina vindt je het formulier waarmee je de aanmelding voor dat blok kan voltooien. Wij nemen na ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Inschrijven voor een blok en een bepaalde dag en tijd is altijd onder voorbehoud. Leerlingen die reeds een cursus volgen hebben voorrang op de inschrijving van een volgend blok. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van een blok ontvang je de eventuele definitieve bevestiging.

Om les te mogen volgen bij TODO Sport moet je wel minimaal daglid zijn/worden van TOGB. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van TOGB Tennis & Padel. Wij gaan er vanuit dat je dat je na bevestiging van je deelname aan een cursus zelf zorgt voor het lidmaatschap. TODO Sport is verplicht per periode een overzicht te sturen van de namen en mailadressen van zijn leerlingen aan TOGB ter controle.


Blok 3 Najaarscursus 2024 vanaf 2 september tot 22 december 2024
Gedurende de aangegeven periode worden er 14 lessen* gegeven.
*Op alle cursussen van TODO Sport is het lesreglement van toepassing

Aanmelden voor de najaarscursus is onder voorbehoud. De huidige leerlingen krijgen eerst de gelegenheid aan te geven of zij door willen gaan.

Personen per lesTijd per lesAantal lessenPrijs p.p.
160 min14€ 896,=
260 min14€ 448,=
360 min14€ 299,=
460 min14€ 224,=
* prijzen zijn geldig miv 1 maart 2024