Cursus Padel Jeugd

Padellessen voor de jeugd zijn mogelijk van 6 t/m 17 jaar. Deze lessen worden in groepjes van 4 kinderen gegeven. Aanmelden voor een cursus Jeugd kan via onderstaand formulier. De kinderen krijgen gedurende de aangegeven periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep. TODO Sport heeft het jaar verdeeld in 3 blokken, te weten Winter, Zomer en Najaar. Aanmelden doe je per blok.

Om padelles te mogen volgen moet je wel jeugdlid zijn/worden van TOGB Tennis/Padel. Wij geven de jeugd per keer 45 minuten les. Wij geven geen lessen in de basisschoolvakanties.

Proefles
Ben je nog geen lid van TOGB Tennis & Padel en wil je kijken of je het wel een leuke sport vindt klik dan de proefles aan in het formulier onderaan deze bladzijde? Wanneer je kiest voor een proefles dan ontvang je hiervoor een factuur. Besluit je na de proefles door te willen gaan met een cursus dan ontvang je de betaalde proefles als korting op de prijs van de cursus.

Jeugdlidmaatschap TOGB Tennis & Padel

  • Het jaarlidmaatschap (1 jan – 31 dec) bij TOGB Tennis & Padel voor de jeugd t/m 17 jaar kost € 80,= per jaar.
  • Basisschooljeugd (t/m 12 jaar) kan hiervoor ook gratis deelnemen aan de grote groepslessen Tennis en/of Padel op woensdagmiddag.
  • De jeugd kan ook van april t/m oktober op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur emmeren (onderlinge wedstrijdjes tennis) waar ook geen bijdrage voor betaald hoeft te worden en georganiseerd wordt door vrijwilligers.
  • Daarnaast kan de jeugd het hele jaar onbeperkt gebruik maken van de Padel- en Tennisbanen van 8.00 – 18.00 uur. Lid worden van TOGB Tennis & Padel doe je via de website van TOGB Tennis & Padel. Voor de jeugd is er geen wachtlijst.

Prijzen jeugdlessen Najaarscursus 2024 (tussen 26 augustus en 22 december)
Let op: De jeugdlessen duren 45 minuten.
Gedurende de aangegeven periode worden er 14 lessen* gegeven.
*Op alle cursussen van TODO Sport is het lesreglement van toepassing

Aantal kidsTijd per lesAantal lessenPrijs p.p.
145 min14€ 672,=
245 min14€ 336,=
345 min14€ 224,=
445 min14€ 168,=
Proefles€ 16,=