Padelles

TOGB Tennis & Padel heeft de beschikking over 6 padelbanen en 6 tennisbanen op kunstgras.

TODO Sport verzorgt de tennis en padellessen bij TOGB Tennis & Padel en heeft verschillende mogelijkheden om padelles volgen. Wil jij de techniek en de tactiek van Padel onder de knie krijgen of verbeteren? Schrijf je dan in voor een cursus. Bij een cursus krijg je gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep en worden alle facetten van padel met je doorgenomen. Of wil je eerst eens kijken of je Padel wel leuk vindt? Vraag dan een proefles aan, maar een losse les kan ook geboekt worden.

TODO Sport geeft in 3 blokken per jaar een Cursus Padel te weten Zomer, Najaar en Winter. De cursus wordt gegeven aan zowel beginners als gevorderden gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep.. Voor ieder blok moet je je opnieuw aanmelden. Heb je al een blok gevolgd dan krijg je voorrang op het volgende blok. Voor de mogelijkheden en de prijzen verwijzen we je graag naar de pagina Cursus Padel. Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je zelf bijvoorbeeld al een groep samengesteld of een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden. We gaan er vanuit dat je zelf in het bezit bent van een padelracket, voor de ballen en andere materialen zorgen wij.

Ook voor de jeugd verzorgt TODO Sport in 3 blokken per jaar een Cursus Padel, zomer, najaar en winter. Bij de jeugd wordt er, voor zover als mogelijk, rekening gehouden met leeftijdsgroepen maar ook wordt er gekeken naar het niveau. Bij een cursus krijgen zij gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep. De cursus wordt aan maximaal 4 kinderen in een groep gegeven. Aanmelden voor een cursus Jeugd kan via de pagina Jeugdlessen. Voor de jeugd houden we lessen aan van 45 minuten.

Losse lessen zijn mogelijk en voor een losse les kan je ook een bepaald thema aanvragen (bijvoorbeeld, service, hoe stel ik me op bij een wedstrijd, forehand etc.). Voor het aanmelden ga je naar Inschrijven Losse les. Hier kan je ook een dag en datum voorkeur doorgeven. Deze lessen worden aan maximaal 4 personen per uur gegeven. Een losse les kost € 75,= per uur. TODO Sport zoekt geen leerlingen om deze les te vullen, dat doen wij alleen bij de aanmelding van een cursus. Voor een losse les hoeft niet iedereen, waar jij de les mee wilt krijgen, zich individueel aan te melden. De factuur wordt alleen gestuurd naar de aanmelder.