Over TODO Sport

Mijn naam is Sven Taal en ik ben de oprichter en eigenaar van TODO Sport.

Ik ben 26 jaar en gek op het spelletje met een racket en een bal. Op mijn 4e verjaardag kreeg ik mijn eerste stuitertennisles. Nu, ruim 20 jaar later, stuiter ik nog steeds met heel veel passie rond op de Tennis- of Padelbaan.

Ik ben begonnen met het geven van tennisles aan jonge kinderen toen ik 16 was. Op mijn 17e wist ik dat mijn passie ligt bij het geven van les. Op mijn 18e ben ik begonnen met de opleiding via de KNLTB voor licentie A Tenisleraar en ondertussen heb ik ook mijn B-licentie. 8 jaar lang heb ik fulltime tennisles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Sinds maart 2022 mag ik mezelf ook gediplomeerd padelleraar noemen en geef ik ook padelles aan volwassenen en kinderen. Ondertussen heb ik mijn diploma Sportmasseur gehaald.

Met padel heb ik 5 jaar geleden kennis gemaakt. Met vrienden van de tennis speelde ik af en toe eens een potje. Het was even wennen want de bal kan nu van alle kanten komen. Maar hoe vaker ik het spel speelde hoe meer het snelle en vooral tactische spel mij greep. Met tennis wist ik dat ik zelf het plafond had bereikt en was mijn streven om op mijn spelerspasje een 2 te worden gehaald. Bij padel kan ik zelf nog groeien en beter worden en zie ik wat training en oefening aan groei biedt. Reden genoeg om hier nog meer mensen enthousiast voor te maken tijdens de lessen en dus ik hoop jullie op de baan te zien. Maar mensen/kinderen enthousiast maken voor een potje tennis doe ik ook nog steeds heel graag.

Het team van TODO Sport bestaat daarnaast nog uit Ramon Quak, Rob Gerritsma.

TODO Sport organiseert ook verschillende evenementen waaronder het bekende tenniskamp voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar in de zomervakantie, diverse funtoernooien zoals het leerlingentoernooi Padel en in samenwerking met Bandanasport.nl de populaire tennisreizen naar o.a. Turkije en Ibiza. Daarnaast biedt TODO Sport de mogelijkheid voor deelname aan een padelweekend.

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf voor stagaires van MBO Sport en bewegingsleider en Sportinstructeur/training/coach