Over TODO Sport

Mijn naam is Sven Taal en ik ben de oprichter van TODO Sport.

Ik ben 25 jaar en gek op het spelletje met een racket en een bal. Op mijn 4e verjaardag kreeg ik mijn eerste stuitertennisles. Nu ruim 20 jaar later stuiter ik nog steeds met heel veel passie rond op de Tennis- of Padelbaan.

Ik ben begonnen met het geven van tennisles aan jonge kinderen toen ik 16 was. Op mijn 17e wist ik dat mijn passie ligt bij het geven van les. Op mijn 18e ben ik begonnen met de opleiding via de KNLTB voor licentie A Tenisleraar en gaf ik fulltime tennisles gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen. Dat doe ik nu nog steeds. Ondertussen heb ik ook mijn tennistrainer B-licentie in mijn bezit en heb ik mijn diploma Sportmasseur gehaald. Sinds 2022 mag ik mezelf ook padelleraar noemen met de juiste licentie die ik ook weer via de KNLTB heb gehaald.

Met padel heb ik 5 jaar geleden kennis gemaakt. Met vrienden van de tennis speelde ik af en toe eens een potje. Het was even wennen want de bal kan nu van alle kanten komen. Maar hoe vaker ik het spel speelde hoe meer het snelle en tactische spel mij greep. Reden genoeg om ook hier nog meer mensen enthousiast voor te maken.

Vanaf augustus 2023 maakt Maarit Kans deel uit van ons lesgevende team. Maarit maakt al een aantal jaren deel uit van onze kampleiding en speelt ook al vanaf haar jonge jaren tennis. Ze staat nog wekelijks op de baan om zelf te trainen en speelt zo nu en dan nog een toernooi. Maarit volgt een opleiding via het Johan Cruijf College zodat zij tennis kan combineren met school. Na haar stage op de tennisbaan naast een ervaren tennisleraar en de tennislessen die ze al gaf aan kinderen besloot zij meer tennislessen te willen gaan geven. Daarom zetten we Maarit nu in voor de tennislessen van zowel volwassenen als kinderen.

Maarit gaat zich voorlopig alleen richten op het geven van Tennisles.

TODO Sport organiseert ook verschillende evenementen waaronder het bekende tenniskamp voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar in de zomervakantie, diverse funtoernooien zoals het leerlingentoernooi Padel en in samenwerking met Bandanasport.nl de populaire tennisreizen naar o.a. Turkije en Ibiza. Daarnaast biedt TODO Sport de mogelijkheid voor deelname aan een padelweekend.

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf voor stagaires van MBO Sport en bewegingsleider en Sportinstructeur/training/coach