Over TODO Sport

Mijn naam is Sven Taal en ik ben de oprichter van TODO Sport.

Ik ben 25 jaar en gek op het spelletje met een racket en een bal. Op mijn 4e verjaardag kreeg ik mijn eerste stuitertennisles en nu, ruim 20 jaar later, stuiter ik nog steeds met heel veel passie rond op de tennis- of padelbaan.

Ik ben begonnen met het geven van tennisles aan jonge kinderen toen ik 16 was. Op mijn 17e ben ik naar Australië gegaan om daar zelf te trainen en toernooien te spelen en te kijken of ik voor mijn eigen carrière in tennis wilde gaan maar éénmaal terug in Nederland wist ik zeker dat mijn passie ligt bij het geven van les.

Op mijn 18e mocht ik eindelijk van de KNLTB beginnen aan de opleiding om tennisleraar te worden met licentie A en kon ik fulltime tennisles gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen, wat ik ook de afgelopen 6 jaar heb gedaan. Ondertussen heb ik ook mijn tennistrainer B-licentie in mijn bezit en heb ik mijn diploma Sportmasseur gehaald. Sinds kort mag ik mezelf ook padelleraar noemen met de juiste licentie die ik ook weer via de KNLTB heb gehaald.

Met padel heb ik 4 jaar geleden kennis gemaakt. Met vrienden van de tennis speelde ik af en toe eens een potje. Het was even wennen want de bal kan nu van alle kanten komen. Maar hoe vaker ik het spel speelde hoe meer het snelle en tactische spel mij greep. Reden genoeg om ook hier nog meer mensen enthousiast voor te maken.

TODO Sport organiseert ook verschillende evenementen waaronder het bekende tenniskamp voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar in de zomervakantie, diverse funtoernooien en in samenwerking met Bandanasport.nl de populaire tennisreizen naar o.a. Turkije en Ibiza. We hopen in 2023 ook Padelreizen aan te kunnen gaan bieden.

Ondertussen zijn wij ook een erkend leerbedrijf voor stagaires van MBO Sport en bewegingsleider