Tennisles

TOGB Tennis heeft de beschikking over 6 kunstgras tennisbanen. TODO Sport verzorgd naast de padellessen ook de tennislessen voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Het voordeel van deze tennisbanen is dat er het jaar rond gespeeld kan worden. Alleen bij sneeuw of ijzel mogen de banen niet gebruikt worden. Dus geen extra huur voor binnenbanen. Het gebruik van de banen zit reeds in de contributie van TOGB Tennis & Padel verwerkt.

We hebben verschillende mogelijkheden om tennisles te volgen. Wil jij de techniek en de tactiek van het tennissen onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor een cursus. Bij een cursus krijg je gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep en worden alle facetten van het tennissen met je doorgenomen. Of wil je eerst eens kijken of je tennis wel leuk vindt? Vraag dan een proefles aan. Maar er kan ook een losse les geboekt worden. Jeugdlessen duren meestal 45 minuten en vinden plaats in groepjes van 4.

Tennislessen of een cursus kan je alleen boeken als je lid bent van TOGB Tennis & Padel. Voor een proefles hoef je nog geen lid te zijn.

TODO Sport geeft in 3 blokken per jaar een Cursus Tennis te weten Winter, Zomer en Najaar. De cursus wordt gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Voor ieder blok moet je je opnieuw aanmelden waarbij je wel voorrang krijgt op het volgende blok. Voor de mogelijkheden en de prijzen verwijzen we je graag naar de pagina Cursus Tennis. Bij een cursus krijg je gedurende een bepaalde periode wekelijks les op een vast tijdstip in een vaste groep. Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je zelf bijvoorbeeld al een groep samengesteld of een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden. Wil je maar met 1, 2 of 3 personen les dan kan je dit ook aangeven bij de inschrijving.

Ook voor de jeugd t/m 17 jaar hebben we een cursus tennis. Deze lessen duren 45 minuten waarbij er 4 kinderen ingedeeld worden in een groepje. Voor de allerjongste kinderen houden we ook nog weleens een half uur les aan. Zo heeft ieder kind voldoende ruimte en krijgt voldoende persoonlijke aandacht om zich te ontwikkelen. De indeling van deze groepjes wordt bepaald door TODO Sport. Jeugdlessen worden gegeven tot uiterlijk 18.30 uur.

Losse tennislessen zijn ook mogelijk. Voor het aanmelden klik je hier. Er is een mogelijkheid om de voorkeur aan te geven voor dag en tijd maar kan alleen gehonoreerd worden als er geen andere lessen op dat tijdstip gegeven worden. Een losse les wordt aan maximaal 4 personen per uur gegeven. Een losse tennisles kost € 60,= per uur. TODO Sport zoekt geen leerlingen om deze les te vullen, dat doen wij alleen bij de aanmelding van een cursus. Voor een losse les hoeft niet iedereen, waar jij de les mee wilt krijgen, zich individueel aan te melden. Betaalverzoek wordt alleen gestuurd naar de aanmelder.