Groepslessen Tennis jeugd

Groepslessen Tennis/Padel voor basisschooljeugd

Alle kinderen t/m 12 jaar die lid zijn van TOGB Tennis & Padel kunnen van half maart tot eind december op woensdagmiddag gratis deelnemen aan de groepslessen Tennis en/of Padel onder leiding van o.a. de leraren van TODO Sport en vrijwilligers. In de even weken doen we dit op de tennisbaan en op de oneven weken doen we dit op de padelbaan. Tijdens de basisschoolvakanties zijn er geen groepslessen.

Grote groepslessen Tennis in de even weken (Tennisrackets kunnen worden geleend)
Grote groepslessen Padel in de oneven weken (padelrackets kunnen worden geleend)

Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen van 13.00 – 14.00 uur naar de groepsles komen. Kinderen van 10 t/m 12 zijn van 14.00 – 15.00 uur van harte welkom. Kinderen moeten hiervoor wel van te voren worden aangemeld via de mail bij info@todosport.nl. Groepslessen zijn niet bedoelt om de kinderen individueel tennis of padel te leren. Daar zijn de groepen te groot voor. Tijdens de groepslessen wordt er spellen gedaan waarbij kinderen hun vaardigheden in praktijk kunnen brengen. Kinderen mogen zowel bij tennis als padel mee doen maar het hoeft niet.

Is uw kind nog geen lid en wil je eerst kijken hoe het er aan toe gaat bij deze groepslessen? Dat kan! Meld je ook dan even aan via info@todosport.nl. Uw kind mag éénmaal deelnemen zonder lidmaatschap.

Vanaf woensdag 3 april gaan de groepslessen van start. In de even weken is dit Tennis en in de oneven weken gaan de kinderen de Padelbaan op. De groepslessen lopen door tot de kerstvakantie. Tijdens de basisschoolvakanties zijn er geen lessen.

Jeugdlidmaatschap TOGB Tennis & Padel

  • Het jaarlidmaatschap (1 jan – 31 dec) bij TOGB Tennis & Padel voor de jeugd t/m 17 jaar kost € 80,= per jaar. Hiervoor kan de basisschooljeugd dus meedoen met de groepslessen tennis en/of padel op woensdagmiddag.
  • De jeugd kan ook van april t/m oktober op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur emmeren (onderlinge wedstrijdjes tennis) waar ook geen bijdrage voor betaald hoeft te worden en georganiseerd wordt door vrijwilligers.
  • Daarnaast kan de jeugd het hele jaar onbeperkt gebruik maken van de Padel- en Tennisbanen van 8.00 – 18.00 uur. Lid worden van TOGB Tennis & Padel doe je via de website van TOGB Tennis & Padel. Voor de jeugd is er geen wachtlijst.

Tennis of Padelles
Wilt u uw kind beter leren tennissen of padellen? En dat er meer aandacht is voor techniek? Kijk dan op de andere pagina’s voor de jeugdlessen Tennis of Padel. Ook als je ouder bent dan 12 kan je daar terecht voor meer informatie.