Instuif Tennis jeugd

Tennisles (instuif) jeugd

Het is al jaren een traditie dat de basisschooljeugd die lid zijn van TOGB Tennis & Padel in de zomer op woensdagmiddag gratis kunnen deelnemen aan de lesinstuif tennis. Van april tot oktober gebeurt dit onder leiding van Sven Taal van TODO Sport. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen van 13.30 – 14.30 uur naar de instuif komen. Kinderen van 10 t/m 12 zijn van 14.30 – 15.30 uur van harte welkom. Je moet je wel even aanmelden via de mail bij info@todosport.nl

Ben je nog geen lid en wil je eerst kijken hoe dit er aan toe gaat? Dat kan! Meld je ook dan even aan via info@todosport.nl

Jeugdlidmaatschap TOGB Tennis & Padel

Het jaarlidmaatschap (1 jan – 31 dec) bij TOGB Tennis & Padel voor de jeugd t/m 17 jaar kost
€ 80,= per jaar. Hiervoor kan de basisschooljeugd in de zomerperiode gratis mee doen met de instuiflessen tennis op woensdagmiddag. Voor alle jeugd is er ook op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur emmeren (onderlinge wedstrijdjes tennis) waar ook geen bijdrage voor betaald hoeft te worden.
Daarnaast kan de jeugd het hele jaar onbeperkt gebruik maken van de Padel- en Tennisbanen van 8.00 – 18.00 uur. Lid worden van TOGB Tennis & Padel doe je via de website van TOGB Tennis & Padel. Voor de jeugd is er geen wachtlijst.

Tennisles

Wil je wat extra lessen volgen of ben je te oud om mee te doen met de instuif kijk dan op de pagina Tennisles Jeugd voor meer informatie.