Instuif Tennis jeugd

Tennisles (instuif) jeugd

Het is al jaren een traditie dat de basisschooljeugd die lid zijn van TOGB Tennis & Padel in de zomer op woensdagmiddag gratis kunnen deelnemen aan de lesinstuif tennis. Vanaf 5 april 2023 zal dit gaan gebeuren onder leiding van Sven Taal van TODO Sport. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen van 13.30 – 14.30 uur naar de instuif komen. Kinderen van 10 t/m 12 zijn van 14.30 – 15.30 uur van harte welkom. Je moet je wel even aanmelden via de mail bij peetenlet@hotmail.com

Wil je eerst kijken hoe dit er aan toe gaat? Op woensdagmiddag 22 en 29 maart kan je ook gratis mee doen als je nog geen lid bent. Lukt het je niet om op 22 of 29 maart mee te doen dan mag je ook één keer op een andere woensdagmiddag mee komen doen.

Jeugdlidmaatschap TOGB Tennis & Padel

Het jaarlidmaatschap (1 jan – 31 dec) bij TOGB Tennis & Padel voor de jeugd t/m 17 jaar kost
€ 80,00 per jaar. Hiervoor kan de basisschooljeugd in de zomerperiode gratis mee doen met de instuiflessen tennis op woensdagmiddag. Voor alle jeugd is er op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur emmeren (onderlinge wedstrijdjes tennis) waar ook geen bijdrage voor betaald hoeft te worden.
Daarnaast kan de jeugd het hele jaar onbeperkt gebruik maken van de padel en tennisbanen van 8.00 – 18.00 uur. Lid worden van TOGB Tennis & Padel doe je via de website van TOGB Tennis & Padel. Voor de jeugd is er geen wachtlijst.

Tennisles

Wil je wat extra lessen volgen of ben je te oud om mee te doen met de instuif kijk dan op de pagina Tennisles Jeugd voor meer informatie.